Het Actiefonds:

Lombokstraat 40
1094 AL Amsterdam
The Netherlands

Contact:

+31 (0)20 6279661
info@hetactiefonds.nl

NL 46 TRIO 0338622039

Volg ons op:
Nieuwsbrief:

Nalaten aan Het Actiefonds

Wil je ook in de toekomst lokale en kleine organisaties steunen die strijden voor maatschappelijke verandering? Denk dan eens aan de mogelijkheid om Het Actiefonds op te nemen in je testament.

Algemene informatie

Als je niet alleen bij leven, maar ook daarna jouw bijdrage aan een rechtvaardige en duurzame wereld wilt blijven leveren, kun je Het Actiefonds opnemen in je testament. Zo kun je ook in de toekomst een verschil maken. Via een nalatenschap blijf je ons werk steunen en kunnen wij lokale activisten blijven helpen die strijden voor een betere wereld!

Belastingvrij

De hoogte van het bedrag, klein of groot, bepaal je helemaal zelf. Het Actiefonds is door de overheid erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor hoeft Het Actiefonds geen erfbelasting te betalen over het bedrag dat nagelaten wordt en komt jouw nalatenschap dus volledig ten goede aan het werk van Het Actiefonds. Let op: wij staan in het ANBI-register nog geregistreerd onder onze oude naam, dat is: Stichting XminY (vestigingsplaats Amsterdam, RSIN nummer 28.72.225). 

Wil je meer informatie over een nalatenschap aan Het Actiefonds? Vraag hieronder vrijblijvend de brochure aan over nalaten aan Het Actiefonds.