Het Actiefonds:

Lombokstraat 40
1094 AL Amsterdam
The Netherlands

Contact:

+31 (0)20 6279661
info@hetactiefonds.nl

NL 46 TRIO 0338622039

Volg ons op:
Nieuwsbrief:

Kom naar het eerste AKSIE-Café!

Gepubliceerd op 20 november 2018

Heb jij ook zo’n last van het neoliberalisme? Heb je een klimaatdepressie? Word je wanhopig van de wereldwijde opkomst van extreemrechts? Wil je iets doen maar je weet niet wat? Kom dan naar de eerste editie van het AKSIE-Café! Een avond waar we het gaan hebben over de problemen van onze tijd en vooral: wat we ertegen kunnen, of zelfs moeten doen!

Update

Het is tijd om de oude idealen van engagement en activisme weer af te stoffen en in actie te komen voor de dingen die we belangrijk vinden. Ook in Nederland is er nog altijd een levendige actiebeweging waarbij je je kunt aansluiten. Of het nou om het klimaat, feminisme, of antiracisme gaat: jij kunt meedoen en genezen van je politieke apathie!

Het Actiefonds steunt al meer dan 50 jaar sociale bewegingen en actiegroepen over de hele wereld. Met het AKSIE-café willen we mensen informeren over hoe ze kunnen bijdragen aan de strijd voor een rechtvaardiger wereld en hoe je zelf een actie kunt organiseren. We nodigen activisten en sprekers uit en daarna gaan we in gesprek met vertegenwoordigers van verschillende actiegroepen in Nederland. Tot slot kunnen we napraten en naborrelen zoveel als we willen!

De locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt maar zal in ieder geval in Amsterdam zijn. We hopen je te ontmoeten op 12 december! ✊?✊?✊?✊?✊?

>>>Facebook evenement