Het Actiefonds:

Lombokstraat 40
1094 AL Amsterdam
The Netherlands

Contact:

+31 (0)20 6279661
info@hetactiefonds.nl

NL 46 TRIO 0338622039

Volg ons op:
Nieuwsbrief:
Nederland

ACTIE • de*beweging

In aanloop naar de verkiezingen wil de brede coalitie de*beweging het maatschappelijk debat beïnvloeden.

antiracisme - burgerbeweging - klimaat

doneer nu

De*beweging is een coalitie van Nederlandse groepen die zich inzetten voor een rechtvaardigere maatschappij. In aanloop naar de verkiezingen bundelen zij hun krachten om zoveel mogelijk de toon van het debat te bepalen.

Actie

Met de val van Rutte IV breekt er een nieuwe kans aan voor Nederland om een linkse koers te varen. Maar zoals we maar al te goed weten, kunnen we niet van Den Haag op aan om de boel te veranderen. Politieke verandering komt van onderop.

Daarom lanceert de*beweging vandaag haar campagne in aanloop naar de volgende verkiezing. Deze brede coalitie van groepen die strijden voor sociale verandering wil zoveel mogelijk druk zetten op de linkse partijen door alvast een voorzetje te geven voor hun partijprogramma’s. De coalitie zet zich in voor een eerlijke en democratische samenleving, een leefbare aarde, een einde aan discriminatie en voor internationale solidariteit. Het Actiefonds steunt met trots deze coalitie en heeft veel van deze groepen en thema’s de afgelopen jaren ondersteund.

Woensdag maakt de*beweging concretere standpunten bekend, die het resultaat zijn van maandenlange gesprekken tussen de verschillende leden van de coalitie. Kun je niet wachten? Lees in de tussentijd het manifest!